Hedvábná masáž a lifting hedvábím!

Dnes něco speciálního, pro všechny naše příznivce a milovníky přirozené a přírodní péče o sebe sama. Nic proti botoxu a výplním!, ale co jde #bezbotoxu a bezbolestně doma, je škoda řešit klobásovým jedem a v salonu...Takže k věci: před pár lety se naší zákaznicí stala profesionálka v péči o pleť, masáže a certifikovaná lektorka obličejové jógy, paní Lenka Jahodová z www.luxmaru.cz a nedávno nám napsala krásné povídání o svojí cestě k hedvábí a nové metodě "hedvábné masáže", kterou sama vyvinula a předává dál. 

Pravé hedvábí

"Se značkou Lovesilk mě pojí jedno velké pouto. Byl to právě povlak na polštář, který jsem si zde zakoupila a který se mi stal osudným...Výjimečná kvalita hedvábí, na kterou jsem před tím nikde nenarazila. Úžasná hebkost a zároveň pevnost materiálu mě jednoho krásného rána přivedli k nápadu. A sice ušít z toho povlaku luxusní masážní rukavičky pro vyhlazování a lifting obličeje.

Díky pěstícím vlastnostem hedvábí a jeho dokonalé skluznosti si můžete dopřávat omlazující masáže bez nanášení olejů.

Jsem certifikovanou lektorkou obličejové jógy, absolventkou školy manuálního liftingu a nyní i autorkou originálních masážních rukaviček z pravého hedvábí, které si zamilovaly již stovky žen.
Kurz omlazovacích technik včetně luxusních masážních rukavic objevte na www.luxmaru.cz

Hledala jsem po světě to nekvalitnější hedvábí pro výrobu rukaviček...dlouho...a našla. Ale to nejkvalitnější jsem zažila od firmy Lovesilk.

Lenka Jahodová - www.luxmaru.cz"

Lenka Jahodová, Luxmaru


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze: Hedvábné povlečení LOVESILK mi změnilo pohled na skincare

Jak prát pravé hedvábí LOVESILK