Když profesionální kosmetička objeví účinky pravého hedvábí LOVESILK....

Jmenuji se Michaela Čechová a založila jsem kosmetické studio Michaela Čechová Visage. Péče o pleť a celková téma beauty je mojí velkou zálibou odjakživa. Ale nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že se z mého koníčku stane profese. Díky bohu se tak stalo a založit vlastní salon považuji za nejlepší rozhodnutí ve svém životě. 

Při práci se svými milými klienty dbám obzvlášt na to, aby všechny produkty byly bez přebytečné parfemace, parabenů a vhodné i pro jedince s velmi senzitivní pletí. Všechny produkty, které propaguji a zároveň i používám na své klienty, ale nejprve zkouším několik týdnů na sobě tak, abych měla jistotu, že nabízím jen opravdu to nejlepší na trhu. Se stejným kriteriem vyhledávám na trhu pro své klientky různé novinky a vychytávky, kterými zpomalí tvorbu vrásek. 

Salon Michaela Čechová Visage

Eshop s výrobky z pravého hedvábí LOVESILK mě na první pohled oslovil a to hlavně tím, že díky materiálu, na kterém spíme,  se dá skvěle a účinně zamezit rychlé tvorbě mimických vrásek......Zároveň už dávno vím jak je pravé hedvábí přínosné pro pokožku těla.....celkem dost si na tyhle nejrůznější vychytávky potrpím, proto objednávka na tomto eshopu byla okamžitě jasná volba. No a od té doby moc ráda doporučuji LOVESILK i všem svým klientům.

Hedvábný polštář LOVESILK v barvě taupe

Jelikož jsme zjistily s paní majitelkou, Helenou Dvořákovou, při následné výměně e-mailů, že jsme na podobné vlně, rozhodly jsme naše síly spojit......a proto Vám nyní nabízíme náš beauty hedvábný balíček, který je doplněný zároveň o online lockdown kurz péče o pleť s mojí maličkostí.....Na kurz se můžete objednávat u mě na IG profilu: michaela.cechova_visage nebo na emailu: michaela.cechova.mua@gmail.com Péče o pleť s francouzskými značkami SOSkin a HydroPeptidy a současně spánek na hedvábném polštáři LOVESILK je i pro absolutního lajka hračka s předem garantovaným výsledkem lepší pleti bez vrásek (!).

Samozřejmě abyste mohly absolvovat tento kurz tak budete potřebovat několik produktů na doma, se kterými následně budeme online pracovat a polštář, na který ode mne dostanete v balíčku exkluzivní slevu. Veškeré metody domácí péče si srozumitelně upřesníme ve videích a při první objednávce.

Věřím, že Vás tento náš nápad potěší a pomůže v zase o něco kvalitnější péči o Vaši pleť, ale i o Vaší duši. Jelikož každá žena se chce cítit upravená, přitažlivá a krásná:-)

Salon Michaela Čechová Visage

Těším se na Vás na svém on-line kurzu péče o pleť ve "virtuálním" beauty salonu

Vaše Michaela Čechová

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze: Hedvábné povlečení LOVESILK mi změnilo pohled na skincare

Jak prát pravé hedvábí LOVESILK

Hedvábná masáž a lifting hedvábím!