Rozhovor v DENÍKU se zakladatelkou LOVESILK především o Vás, našich klientkách!

Je hedvábný polštář LOVESILK luxus, nebo dlouhodobá investice do zdraví a krásy?

VČERA 00:42

Co si myslí české ženy o pravém hedvábí LOVESILK a jeho účincích na zdraví a krásu, se dočtete v rozhovoru s Helenou Dvořákovou.

Hedvábné povlečení LOVESILK

Jak Vás, právničku v mezinárodní korporaci, napadlo otevřít obchod s hedvábím?

V roce 2011 jsem dostala těžký zápal plic, byla jsem vyčerpaná z práce a antibiotika mi nezabírala. Na ventilátor to nebylo, bylo to na to, ležet doma, koukat do stropu a čekat, až si tělo poradí. Chtěla jsem si ty týdny a měsíce v posteli nějak zpříjemnit, něco pro sebe dělat, když už nic nemůžu. A začala jsem shánět hedvábné povlečení. Ať mám aspoň skvělou pleť a vlasy, až se z toho vyhrabu a vyhopkám zase mezi lidi. (Jinou variantu jsem si nechtěla připustit, byť prognózy byly všelijaké.) Na trhu u nás tehdy neexistoval jediný obchod. Ceny v zahraničí byly astronomické, kvalita v Číně pokulhávala. Kromě práv jsem ale vystudovala i mezinárodní obchod na Vysoké škole ekonomické, takže nic z toho mě neodradilo. Když jsem na vlastní kůži vyzkoušela, co hedvábí umí, tak jsem ještě z postele otevřela první verzi e-shopu www.lovesilk.cz. Moje původní motivace je patrná i z podtitulu našeho názvu „LOVESILK – z lásky k hedvábí“.

Vám se hedvábí osvědčilo, jaké byly ohlasy zákazníků v době, kdy u nás hedvábné polštáře nikdo nesháněl?

Tak u téhle otázky bych se ráda zastavila. Když pominu prošlapávání chodníčku s osvětou, vztahy se zákazníky pro mě vždycky byly třešinka na dortu celé mojí práce. Lidé a jejich spokojenost, jejich úžas nad tím, co příroda umí, radost z kvalitního produktu, co vydrží, kterou pak najdou čas zpětně sdílet, to je pro mě bez nadsázky doping. Mám paměť na jména, takže registruji klientky, co LOVESILK objevily na Instagramu (@lovesilk.cz) nebo Facebooku (Lovesilk) a následně se vrací pro dárek mamince. Nadšená maminka pak píše na náš e-mail, že by chtěla koupit voucher pro kamarádky v „nejlepších letech“, ať jim taky prodlouží mládí díky hedvábnému polštáři. Je opravdu radost, mít práci, která dělá radost. Po letech mezi smlouvami a papíry to dokážu ocenit.

Co ještě na práci v LOVESILK oceňujete? 

Líbí se mi, že naši zákazníci jsou lidé, kteří umí poznat kvalitu, mají rádi přírodu, jde jim o zdraví a krásnou domácnost a v neposlední řadě si hledí toho, aby vypadali dobře. Jsou to většinou praktičtí a pracovití lidé, což mi připomíná naši milou zákaznici, paní Lenku Jahodovou. Je to specialistka v péči o pleť, na obličejovou jógu, liftingové masáže a zdravý životní styl, takže nebylo překvapení, že u nás začala nakupovat hned v začátcích LOVESILK. Nadšená kvalitou pak z polštáře LOVESILK vyvinula masážní hedvábné rukavice, kterými doplnila unikátní liftingovou masáž. Tu teď vyučuje on-line na svém webu www.luxmaru.cz, kde jsou k dostání i její rukavičky. Když si vzpomenu na její první telefonát, kdy se chtěla „poradit o hedvábí“, nemůžu než konstatovat, že je to krásný příběh o tom, co dovedou realizovat nebojácné ženy, zvlášť když se navzájem podporují, spolupracují a drží si palce.

Na závěr našeho rozhovoru, co první Vás napadne, když se řekne hedvábí?

LOVESILK…z lásky k hedvábí


Zdroj: https://pr.denik.cz/doporucujeme/je-hedvabny-polstar-lovesilk-luxus-nebo-dlouhodoba-investice-do-zdravi-a-krasy.html?preview=27fe24da69c20f6ba05b136ffde179c4&t=161486032

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze: Hedvábné povlečení LOVESILK mi změnilo pohled na skincare

Jak prát pravé hedvábí LOVESILK

Hedvábná masáž a lifting hedvábím!