LOVESILK uvádí: Energetické vlastnosti pravého hedvábí

 Co Vám google v češtině jen tak neprozradí...ale LOVESILK ano?

Hedvábí je po tisíciletí známé jako mimořádný materiál, a to nejen pro svoji krásu a "běžným" okem viditelné dekorativní atributy (jednoduše: je to prostě krásná věc...). Spoustu jeho dalších benefitů (termoregulace, hypoalergenní vlastnosti, hydratace, péče o pleť) dnes můžeme podložit chemickým složením a fyzikálními vlastnostmi - ať už je to výjimečně hladká struktura hedvábného vlákna, kterou vidíme pod mikroskopem, obsah proteinů, či výčet aminokyselin svědčících pleti a vlasům.

Co hedvábí ještě umí a není to v tabulkách? Hedvábí (tj. pravé hedvábí) nevytváří statickou energii při kontaktu s vlasy a pokožkou, nemění elektromagnetické pole těla, chrání svého uživatele před vlivy zvenčí a odhání zlé sny. Přispívá tak nejen k udržení našeho mládí navenek, ale i k naší psychické pohodě a klidnému posilujícímu spánku.

Jakto, že si dovolíme zveřejnit naše poznatky a nebojíme se, že na nás přijde "ezo" policie a vox populi začne křičet, že lžeme a mateme masy? Osobní zkušenosti s hedvábím, literatura a zpětná vazba našich klientů mluví sami za sebe - "s hedvábím se prostě lépe žije".

Chcete-li to zažít na "vlastní kůži" doporučujeme začít hedvábným polštářem LOVESILK. Klidně v rozměru baby nebo s další finančně úspornější variantou: kombinovaným polštářem se spodní stranou z bavlny.

Jakmile Vás hedvábí svými benefity nadchne, můžete začít pomalu ale jistě sestavovat svoji kompletní sadu povlečení a to v kterémkoliv z námi nabízených odstínů, jejich kombinací nebo atypických rozměrech. Pro klidný a komfortní spánek je také výborná celohedvábná deka LOVESILK, kterou v zimě můžete použít jako přehoz přes postel a v létě povléct jako lehkou termoregulační a prodyšnou přikrývku.


#zlaskykhedvabi #vaslovesilk

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze: Hedvábné povlečení LOVESILK mi změnilo pohled na skincare

Jak prát pravé hedvábí LOVESILK

Hedvábná masáž a lifting hedvábím!