Veronika D.: "Proč si Vaše pleť zamiluje hedvábí?"

Zdroj: Czech Lifestyle Blog Veronika D.

Kvalitní český lifestylový blog Veronika D. (instagram @veronikamrl) nás nedávno překvapil parádním shrnutím účinků hedvábí! Za recenzi děkujeme a nadšeně sdílíme níže. Váš LOVESILK

"S různými beauty vychytávkami se poslední dobou přímo roztrhl pytel a já poctivě zkouším, abych vám vždy mohla předat zpětnou vazbu a recenzi na ty, které mě zaujaly, oblíbila jsem si je a opravdu stojí za to. Dnes to bude právě o jedné (nebo tedy vlastně třech), které ale mají společného jmenovatele a to materiál, ze kterého jsou vyrobeny - hedvábí.

Hedvábnou masku na spaní a povlak na polštář jsem si chtěla pořídit už delší dobu, ale stále jsem se nemohla rozhodnout od jaké značky a navíc mi většina cen přišla dost přepálených. Takže jsem vybírala a porovnávala a nejsympatičtější mi nakonec vycházelo Lovesilk.czJelikož sympatie byly oboustranné, nabídli mi poslat k vyzkoušení Beauty set, tedy masku na spaní a povlak na polštář. Produkty jsou vyráběné z vysoce kvalitního morušového hedvábí, na produkty se vztahuje dvouletá záruka a co je důležité - hedvábí pochází z farmového pěstování, u kterého nejsou larvy bource morušového usmrcovány.

Hedvábná maska LOVESILK recenze
Hedvábná maska na spaní LOVESILK (plněná hedvábím s nastavitelnou gumičkou)
 Fotocred: Veronika D. blog

TEĎ SE TEDY POJĎME PODÍVAT NA HLAVNÍ BENEFITY HEDVÁBÍ :

Je hypoalergenní - ocení ho tedy i alergici, astmatici a lidé s nejcitlivější pokožkou nebo ti, kteří trpí na ekzémy. Také se v něm nedrží prach, roztoči a plísně. 

Má velmi dobrou životnost - hedvábné produkty vám při správné péči mohou vydržet klidně 15-20 let, takže investice do nich se vám mnohokrát vrátí

Péče o pleť - výborná vlastnost hedvábí je fakt, že do sebe nevsakuje kosmetické produkty, které na noc používáme na pleť a nestírá je, na rozdíl od hrubé bavlny. Také se díky hladkému povrchu nezachytává o pleť a má tak schopnost redukovat a předcházet otlakovým vráskám. Nevysušuje pleť, právě naopak,  přispívá totiž k její správné hydrataci.

Péče o vlasy - přesně tak, ze spaní na hedvábném povrchu benefitují i naše vlasy. Ty se tak nevysušují, necuchají, neelektrizují a zůstávají krásně jemné. 


Hedvábný beauty set LOVESILK v bílé barvě
Fotocred: Veronika D. blog

Beauty set se skládá z masky na spaní a povlaku na polštář, ale na stránkách si můžete jednotlivé produkty objednat zvlášť a nebo si nechat ušít produkt na míru. Já jsem si myslela, že mi maska na spaní bude nepříjemná a nevyspím se s ní, ale jak jsem se mýlila. Je krásně lehoučká, skvělá i na cesty, nikde netlačí, materiál je 100 % mulberry hedvábí a to i její výplň. Gumička je nastavitelná podle obvodu hlavy, takže máte jistotu, že si ji můžete upravit přesně podle vás. Maska také tlumí světlo, takže ráno budete vyspané jako miminko a navíc s pletí jako miminko! 

Hedvábný povlak na polštář je standardně v rozměrech 50x70cm, ale jak už jsem psala, je možné nechat si vyrobit vámi požadovanou velikost. Povlak je krásný a neskutečně příjemný a benefitují z něj vlasy i pleť.

Hedvábné scrunchies do vlasů LOVESILK
Fotocred: Veronika D. blog

Nově v nabídce najdete také hedvábné gumičky do vlasů, tak oblíbené scrunchies. Jsou krásně lehké a měkké, na vlasech moc dobře drží díky pružné gumě. Nenechávají na vlasech žádné otlaky a nelámou je. Za mě jsou skvělé hlavně na noc, ale nosím je i běžně na den nebo na sport."

LOVESILK cruelty free hedvábí. Baleno s láskou.
Fotocred: Veronika D. blog



"Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Lovesilk.cz  , ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům" něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená.

Profesionální produktové fotky viz @fotimeproduktovky


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze: Hedvábné povlečení LOVESILK mi změnilo pohled na skincare

Jak prát pravé hedvábí LOVESILK

Hedvábná masáž a lifting hedvábím!