LOVESILK: Kdo jsou naši klienti? Timka K. fitness a wellness nadšenec

"Líbí se mi, že naši zákazníci jsou lidé, kteří umí poznat kvalitu, mají rádi přírodu, jde jim o zdraví a krásnou domácnost a v neposlední řadě si hledí toho, aby vypadali dobře. Jsou to většinou praktičtí a pracovití lidé..." Helena Dvořáková, majitelka LOVESILK

Připravili jsme si pár otázek pro naši zákaznici Timku K ., a to nejen o hedvábí. Zajímá nás totiž, co si myslíte, co máte rádi a co Vás třeba netěší. Jsme rádi za Vaše tipy a doporučení, které sdílíte s ostatními zákazníky LOVESILK.

Timka K., fitness a wellness, klientka LOVESILK     
 

1. Když člověk mrkne na Váš instagram vidí fitness a wellness entuziastu! Co Vás vedlo k tomu, že jste začala cvičit? Máte po novém roce nějaký tip, jak u zdravého životního stylu vydržet a nezačít "lajdačit"?

Športu som sa síce nikdy nebránila, ale nebavili ma také tie klasické športy ako je napr. volejbal, basketbal.. mňa vždy zaujímalo fitness. Už asi od mojich 17stich som sledovala na sociálnej sieti niekoľko fitness tréneriek a vravela som si, že raz takéto telo musím dosiahnuť aj ja 😊  Žiť zdravý životný štýl je niečo, čo musí človeka baviť.
 
Veľa ľudí si myslí, že musia byť na nejakej prísnej diéte, ale to vôbec nie je pravda. Áno, človek môže jesť aj koláče- samozrejme s mierou. Tam sa v podstate človek musí naučiť, čo do svojho jedálnička pridať a nastaviť si denný príjem tak, aby jedlo bolo plnohodnotné a zároveň zasýtilo. To je vlastne aj moje pravidlo ako vydržať-nezameriavať sa na to, čo mám zo svojho jedálnička vyradiť, ale práve naopak, čo mám doňho pridať. Keď niekto začne zdravý životný štýl s tým, že sa začne v jedle obmedzovať, bude si zakazovať isté druhy potravín, tak takýto človek dlho nevydrží, pretože je to skôr pre neho utrpenie a nie radosť. Žiť zdravo je životná cesta a má to človeka tešiť, nie ubíjať 😊

 2. Když pomineme cvičení a zdravý jídelníček, co ještě pro sebe děláte, abyste se cítila dobře?

 Rada sa o seba starám po všetkých stránkach, podľa mňa skoro ako každá žena 😊 Dávam si na sebe záležať, mne sa vždy páčilo, ak som videla nejakú ženu, ktorá je pekne upravená, nalíčená a samozrejme pekne oblečená. Z takýchto žien si beriem príklad a inšpiráciu 😊 Kaderníctvo, manikúra, kozmetika to je také moje a v poslednej dobe si dávam naozaj záležať aj na produktoch, ktoré denne používam.
 

3. Na hedvábí jste narazila při své snaze využít to, co příroda člověku nabízí, když o sebe chce pečovat? Jaké byly Vaše první dojmy? A druhé? A třetí?

Áno presne tak. Ja som hľadala rôzne možnosti, ako sa vyhnúť elektrizovaniu vlasov, zbavenie sa ranných kruhov pod očami, mať krajšiu pleť a hlavne sa dôkladne vyspať a s týmto všetkým mi pomohol práve hodváb. A samozrejme sa mi hodvábne produkty páčia oveľa viac, ako klasické bavlnené.
 
Od LOVESILK mám vyskúšaných niekoľko produktov a som s nimi nadmieru spokojná. 
 
Moje prvé dojmy z hodvábnych gumičiek do vlasov boli prekvapivo veľmi dobré, ja som si ani nepomyslela, že nejaká gumička môže takto pomôcť vlasom 😊 Vlasy sú vďaka nej hebšie a vôbec mi tie vlasy nesťahujú, ako klasická gumička. 
 
Čo sa týka hodvábnej masky naoči- tak toto je jeden veľký zázrak. Ja som sa vďaka nej konečne výborne vyspala. My máme v izbe počítače, priateľ tam má rôzne osvetlenia a mne to vždy vadilo pri zaspávaní. Od kedy mám túto masku na oči, tak to už riešiť nemusím 😊 A ako bonus, všimla som si, že sa budím s menšími kruhmi pod očami, takže na to môžem povedať len jedno veľké ĎAKUJEM! 
 
S hodvábnymi produktami určite mienim pokračovať aj naďalej, u mňa vyhráva aj hodvábne oblečenie, príde mi to také sexy a veľmi elegantné 😊

 Timka K., fitness a wellness, klientka LOVESILK

 
"Ja si osobne myslím, že keď má človek tú správnu motiváciu tak dokáže čokoľvek, po čom túži."
- Timka K., @__tia113__
 
A to my si v LOVESILK myslíme taky! Děkujeme za milé povídání a Timce přejeme mnoho úspěchů na její fitness cestě. Třeba pro Vás bude její instagram inspirací!

 

 

 


 

 


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze: Hedvábné povlečení LOVESILK mi změnilo pohled na skincare

Jak prát pravé hedvábí LOVESILK

Hedvábná masáž a lifting hedvábím!