JARO! Pyly. Alergie...A HEDVÁBNÁ PROTIALERGICKÁ MASKA LOVESILK

Jaro je tu! A s ním lepší nálada, serotonin, síla čelit všedním i nevšedním starostem a užívat si radosti. Všechno kvete, všechno voní. Jupí. Jupí. Jupí...až na ty pyly.

 

Máme rádi jaro a chemii moc nefandíme. Takže...jak splynout s jarním atmosférou, užít si přírodu a netrpět kvůli alergickým reakcím na pyl?

Máme v LOVESILK řešení, a to bez chemie: prodyšná a hypoalergenní maska na obličej z dvojité vrstvy nekvalitnějšího morušového hedvábí. Bez umělých látek a s certifikací Ooeko-Tex Standard100.

Někteří z nás už jsou alergičtí nejen na pyl, ale i na představu roušky přes pusu. ALE tohle není respirátor! Hedvábná maska má kapsu na schválený filtr, ale i bez něj působí proti jemným prašným a pylovým částečkám, aniž by omezovala komfort nositele.

Hedvábná rouška na obličej LOVESILK šedá

Protialergická maska na obličej LOVESILK je ušita z dvojité vrstvy nejkvalitnějšího morušového hedvábí, takže nedráždí pokožku obličeje ani v teplém počasí (naopak, prospívá pleti), nositel se v ní nezadýchává (dle recenze klientky, ani když "musí rychle utíkat z Bauhausu, protože hlásí požární poplach" :)

O kvalitách našeho hedvábí Vás přesvědčovat nemusíme, funkčnost hedvábné masky však stojí za vysvětlení:

  • Hedvábná rouška je dostupná v UNI velikosti, kterou lze snadno adaptovat pro nositele od 2 let do dospělosti.
  • Hedvábná rouška ​​na obličej od LOVESILK je vyrobena z čistého morušového hedvábí v kvalitě momme charmeuse 22 (hustě tkané a tedy velmi kvalitní hedvábí) a je opakovaně použitelná.
  • Přírodní hedvábí prokazatelně zabraňuje kožním problémům způsobeným nošením roušek - je hypoalergenní, prodyšné a termoregulační.
  •  Součástí balení je jeden filtr zdarma a bavlněné pouzdro k uložení roušky v kabelce nebo kapse.
  • Protipylová hedvábná maska má nastavitelné elastické ušní smyčky z jemné gumičky a sponu na nos všitá v roušce tak, aby dobře přiléhala na obličej.

Vyberete si svoji barvu? 

Hedvábná rouška na obličej LOVESILK tyrkysová

 



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze: Hedvábné povlečení LOVESILK mi změnilo pohled na skincare

Jak prát pravé hedvábí LOVESILK

Hedvábná masáž a lifting hedvábím!